Medium

Een dierbaar persoon is overleden en je blijft achter met vragen. Of er gebeuren steeds dingen in je leven die je niet kunt verklaren. Door contact te maken met de overledene kan ik specifieke informatie vragen om je te helpen verder te gaan met je leven. Contact kan ook helpen bij de rouwverwerking. Aanvullende begeleiding is mogelijk door middel van coaching gesprekken.

Een foto is handig om mee te brengen maar niet verplicht. Ik werk ook met de naam en geboortedatum (overlijdensdatum). Vaak komen er emoties los tijdens het consult en daardoor kun je vergeten wat je vragen wilt. Vooraf een vragenlijstje maken is handig. Per consult leg ik contact met maximaal 2 personen.
Kosten: 30 minuten: € 30,00 60 minuten: € 50,00

Het is ook mogelijk een foto te mailen met de vragen die je hebt. Afhankelijk van het aantal vragen per foto zal ik aangeven wat de kosten zijn. Je kunt het bedrag overmaken voordat ik antwoord geef op je mail. Details krijg je via de mail.

Er bestaat altijd een kans dat de overledene geen contact wil of op bepaalde vragen geen antwoord wil geven.

Wil je meer informatie over jezelf en wat er in je leven gebeurt op dit moment en de nabije toekomst? Ik kan je hiermee helpen door 3 engelenkaarten of engelen tarotkaarten te trekken, nl. recent verleden, heden en nabije toekomst (3 tot 6 maanden). Komen er meer vragen boven dan trek ik extra kaarten. Stuur me je foto via email en stel je vragen. Afhankelijk van het aantal vragen en de tijd die het kost zal ik aangeven wat de kosten zijn. Je kunt het bedrag overmaken voordat ik antwoord geef op je mail. Details krijg je via de mail.

Je kunt alleen een foto van jezelf sturen en niet van anderen die ouder zijn dan 12 jaar en nog in leven zijn!!!
Uiteraard mag je ook een afspraak maken.
Kosten: 30 minuten: € 30,00 60 minuten: € 50,00

Ik doe geen langere termijn toekomst (meer dan 3 tot 6 maanden vooruit) omdat ik er van overtuigd ben dat iedereen een vrije wil en vrije keuze heeft om de eigen toekomst in te vullen.

Meer weten over mij als Medium Uithoorn?
Neem dan vrijblijvend contact op met Diny Kosten van Angeliet, 06 18 78 32 53 of diny@angeliet.nl
Angeliet_overleden
Facebook IconLinkedin