Over Diny

Wie ben ik
Mijn naam is Diny Kosten. Ik ben ruim 15 jaar werkzaam geweest als personeelsmanager (MIRAI) en internationaal HR directeur (PAREXEL International).Sinds 2003 ben ik werkzaam als spiritueel/intuïtief levenscoach.

Het doorbreken van denkpatronen waardoor oplossingen voor moeilijke situaties bereikbaar worden zie ik als een uitdaging.

Ik wil graag mensen de mogelijkheid bieden een leven te ontdekken dat beter bij ze past. Hierdoor kunnen ze hun talenten benutten en plezieriger leven. Ik sta met beide benen op de grond. Zet me in vanuit een positieve levenshouding. Meditatie en spiritualiteit verrijken mijn leven, bieden mij balans en brengen mij dichter bij mezelf.

Wandelen met de hond, sporten, cursussen volgen, muziek luisteren, reizen en lezen doe ik graag in mijn vrije tijd.


Ervaring
Internationaal HR directeur
Conflictbemiddeling
Re-integratie
Outplacement
Coaching

Hoe ontstaan
In 2003 samen met een collega StressBalance opgericht en daaruit is in 2011 Angeliet ontstaan. Het idee om diverse disciplines met elkaar te verbinden is iets waar ik al langere tijd mee bezig ben. Mijn visie is dat ik het belangrijk vind om vanuit meerdere gezichtspunten een vraag te kunnen benaderen afhankelijk van de wensen van de cliënt. Door op regelmatige basis diverse opleidingen/workshops te volgen krijg ik een beter beeld van waar ik mee bezig wil zijn en wat ik de ander te bieden heb.

Waarom Angeliet?
Angeliet of engelsteen is een beschermende steen die een kalmerende werking heeft bij zware psychische belasting en heftige emoties. Ze helpt relaties te verbeteren met anderen, maar ook met jezelf.

Angeliet bevordert spirituele ervaringen en communicatie. Het is een steen van bewustzijn.

Meer weten over Angeliet?
Neem dan vrijblijvend contact op met Diny Kosten van Angeliet, 06 18 78 32 53 of diny@angeliet.nl
Diny-Kosten
Facebook IconLinkedin