Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door Jonette Crowley en Soul Body Fusion® betekent letterlijk het versmelten van de ziel met het lichaam. Ieder mens heeft een ziel en is hier in een bepaalde mate mee verbonden. (Sommige noemen dit de bron, je hogere zelf, je hogere bewustzijn).

Soul Body Fusion® is een snelle en krachtige manier waarbij de zielsenergie verbonden wordt met het lichaam. Bij de meesten van ons zijn, als gevolg van trauma’s, misbruik, verdriet en teleurstellingen, overgevoeligheid, verslaving of chronische stress, lichaam en ziel niet goed op elkaar afgestemd, wat de ontplooiing van ons volledig potentieel belemmert. Hierdoor sta je niet volledig in je kracht.

Soul Body Fusion® wordt in drie sessies gegeven. De eerste sessie is altijd bij mij in de praktijk. De tweede sessie is 1 week later en twee weken daarna volgt de derde sessie. De laatste 2 sessies kunnen zowel in de praktijk als via Skype gedaan worden.

Soul Body Fusion® kan toegepast worden op volwassenen, kinderen (vanaf 8 jaar) en dieren.

Winteractie van 1 december 2017 tot 31 maart 2018:
3 sessies van € 180,00 voor € 150,00
Kom je samen dan betaal je € 125,00 per persoon.

Een kennismakingssessie is € 30,00. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op het totale bedrag als je binnen een week 3 sessies afspreekt.


Meer info over Soul Body Fusion® vind je op:

http://www.jonettecrowley.nl
http://soulbodyfusion.nl
http://www.urpichai.nl
http://centerforcreativeconsciousness.com (engelstalig)

Meer weten over Soul Body Fusion®
Neem dan vrijblijvend contact op met Diny Kosten van Angeliet, 06 18 78 32 53 of diny@angeliet.nl
Facebook IconLinkedin