Spiritualiteit

Kun je je voorstellen hoe het voelt als je lichaam volledig en volkomen in overeenstemming is met je bewustzijn, met het oneindig potentieel van je wezen en met de Liefde die we zijn? Soul Body Fusion® is een prachtige vaardigheid die je altijd en overal tot je beschikking hebt. Het is een energetisch proces, dat direct werkt en op een rustige manier diep doordringt; een diep, volledig en liefdevol erkennen van wie je in wezen bent.

Aanpassen aan anderen en je omgeving kan er de oorzaak van zijn dat je steeds verder afraakt van jezelf, je authentieke ik. Een persoonlijke innerlijke ervaring kan je openstellen voor nieuwe ideeën en invloeden.

Door meditatie kun je nieuwe inzichten krijgen, ontspannen en innerlijke rust vinden.

Trance Healing en Shambhala Healing helpt bij allerlei fysieke klachten en vermoeidheid. Deze behandelingen kunnen een aanvulling zijn op de reguliere geneeskunde.

Een andere optie is een privéconsult waarbij ik als medium contact kan maken een overledene. Vaak spelen gebeurtenissen uit het verleden door in het heden. Of ben je op zoek naar antwoorden die de overledene je mogelijk kan geven. Contact kan ook helpen bij de rouwverwerking. Aanvullende begeleiding is mogelijk door middel van coaching gesprekken.

Voel je je onbehaaglijk in je eigen huis? Gebeuren er dingen die je niet kunt verklaren? Reageert je huisdier op "onzichtbare" dingen? Dan is het een goed idee om je huis energetisch te laten reinigen.

Meer weten over Spiritualiteit?
Neem dan vrijblijvend contact op met Diny Kosten van Angeliet, 06 18 78 32 53 of diny@angeliet.nl
DSC00944
Facebook IconLinkedin